neděle 18. května 2014

Nová dostupná kosmetika z Británie Makeup Revolution

Pěkné nedělní dopoledne,

brouzdala jsem si takhle internetem a jelikož sleduji jeden španělský beauty blog, neušla mému oku recenze na paletku od značky Makeup Revolution. Docela jsem se zarazila, protože tuto značku doposud neznám a tak jsem si ji vygooglila.

Makeup Revolution je nová cenově dostupná britská značka dekorativní kosmetiky a je přirovnávána ke kosmetice MUA (Makeup Academy). Na trh přišla v dubnu 2014 a přinesla spoustu kvalitních a levných produktů - včetně posledních trendů v oblasti líčení. Na své si přijdou nadšenci do kosmetiky, i ti, kteří se makeupu věnují profesionálně.



Tato kosmetika je dostupná ve Velké Británii v síti drogerií Superdrug a e-shop umožňuje zaslání také do Evropy za 4,95 liber. Cena zásilka však nesmí přesáhnout 40 liber, poté se zasílá za cenu 8,85 liber. Zaplatit se dá přes PayPal platební kartou.

A teď už k tomu, co mě na stránkách zaujalo a proč bych si tuto kosmetiku ráda objednala.

Tvářenky

Především jsou to zapečené tvářenky, které nabízí v moc hezkých mramorových odstínech (cena 2,50 liber)


Baked Blusher

Paletka Iconic 3

Konečně jsme se dočkali jedné velmi dobré napodobeniny Naked 3 paletky - je jí Iconic 3. Stojí pouhé 4 libry a ihned se stala nejprodávanějším produktem. Obsahuje 12 odstínů velmi podobných odstínů s velmi dobrou pigmentací (foto z oficiálních stránek na Facebooku)

Fotka: Iconic 3 is the best selling palette! Make sure you grab yours now! http://www.makeuprevolutionstore.com/index.php/palettes/redemption-12-shades.html


Nové trendy v oblasti líčení - Scandalous Eyeshadows a Scancalous Lipstick

Blíží se léto a tak je vše bláznivé povoleno - proč nezkusit třeba výrazné stíny nebo stejně výrazné rtěnky?

Fotka: ★ It is all about BRIGHT BRIGHT BRIGHT! ★ Shop the BRIGHTS now! http://www.makeuprevolutionstore.com/index.php/scandalous.html



Kosmetika Makeup Revolution mě vážně zaujala nejen svými produkty, ale také skvělými cenami. Láká i vás? Koupili byste si paletku Iconic 3?



Žádné komentáře:

Okomentovat